Ana Sayfa
Duyurular
Anadolu Üniversitesi İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (ikaf’23) Ev Sahipliği Yapacak!
Anadolu Üniversitesi İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF’23) ev sahipliği yapacak!

Anadolu Üniversitesi İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF’23) ev sahipliği yapacak!

Anadolu Üniversitesi 1-2 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF’23) ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, bölgemizdeki 20 paydaş üniversite ile birlikte Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşecek İKAF’23, Yunus Emre Kampüsünde düzenlenecek.

Fuar kapsamında firma, kurum ve kuruluşlar stant açarak kendilerini tanıtma, iş ve staj başvuruları alma ve mülakat yapma imkânları elde edecek, öğrencilerimiz de iş ve staj imkanlarının yanı sıra düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör öğrenci buluşmalarından faydalanabilecekler. Organizasyon hakkında
daha kapsamlı bilgilendirme önümüzdeki günlerde Üniversitemizin web sitesi ve kurumsal sosyal medya hesaplarından da duyurulacak.

Düzenlenecek fuar hakkında görüşlerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi: “Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek İKAF’23 projesi için çok heyecanlıyız. 20 üniversiteden yaklaşık 500 bin öğrenciye hitap eden bir fuar organizasyonu olacak. 400'e yakın firmanın yer almasını beklediğimiz fuarda öğrencilerimiz meslek uzmanlarıyla bir araya gelecek. Bu anlamda bölgenin en büyük fuarına ev sahipliği yapmış olacağız. Sektör buluşmaları ile öğrencilerimize staj ve istihdam olanakları sağlanacak.

Personelimiz, fuar için büyük bir titizlikle her ayrıntıyı gözden geçirerek hazırlıklarına devam ediyor. Dolayısıyla öğrencilerimizi şimdiden bu büyük etkinliğin hazırlık sürecinde bizlere yardımcı olmaya davet ediyorum.”

Fotoğraflar